Rólunk

Ebben a részben megosztok Veled  néhány gondolatomat a megfelelő autósiskola kiválasztásáról.

 

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzak neked. Szalai Tibornak hívnak és én vagyok a jogosítvány Pécs weboldal tulajdonosa, amit a Mediterrán autósiskola üzemeltet . Jó pár év szakmai múlttal a hátam mögött egy kis segítséget szeretnék adni neked a számodra megfelelő autósiskola kiválasztásához. A következő szempontokat, ha figyelembe veszed, akkor biztosan nem fogsz rosszul választani.

 

  1. Tapasztalatom szerint az első legfontosabb az, hogy az 50 perces óra mennyire hatékonyan telik el és igazodik-e a  személyes igényeidhez.
  2. A másik gyakran felmerülő kérdés, hogy elég-e a kötelezően előírt 30 óra számodra. Amennyiben esetlegesen nem, úgy az oktató ajánl neked egy meghatározott plusz óraszámot még, de természetesen a döntés a te kezedben van, hogy te élsz-e ezzel a lehetőséggel.
  3. Sokszor vitás téma, hogy mi a jobb egy kis autósiskola vagy esetleg egy nagyobb. Mivel a Mediterrán autósiskola egy kis méretű iskola én, így ennek az előnyeit tudom felvázolni a számodra. Az iskolámban magam tartom az elméleti tanfolyamot, a gyakorlati oktatást, az adminisztrációt és az iskolavezetés teljes folyamatát. Ennek köszönhetően csak velem fogsz találkozni az órákon. Hogy ez előny vagy hátrány, ennek a megítélését rád bízom.
  4. Úgy gondolom, hogy első sorban nem az autósiskola neve a mérvadó, hanem az oktató, aki felkészíti a diákot a vizsgára és, aki gyakorol vele. Amennyiben jó a légkör az oktató és a diák között, úgy a vezetés tanulásának a folyamata is egy élvezetes emlék lesz a diákban.
  5. Kiemelten figyelj oda a “pótórák” árára, amennyiben a minimális 30 óra nem lenne elég számodra. Sajnos sokan trükköznek manapság ezzel.
  6. Figyelmesen olvasd el a veled kötött szerződést, hogy amennyiben egy másik autósiskolánál szeretnéd folytatni a tanulmányaidat, úgy az előző iskolád felszámolhat-e valamilyen plusz költséget számodra.
Mediterrán Autósiskola © 2023